Célmegvalósítás és siker

Az előadás főbb témakörei: Kreatív probléma megoldások, innováció, egyéni és csapatmunka, a csapattagok motiválása, együttműködés egy közös cél érdekében.

 

Viktória és Gábor beavatják a résztvevőket, mik azok a nagyon fontos különbségek, amitől valaki sikeres lesz vagy középszerű, esetleg elbukott. Szintén saját tapasztalatokból merítenek, a sikeresség alapvető receptjét adják át, ami életterülettől függetlenül bárhol garantáltan eredményesen alkalmazható.

- Az cél felkutatása és megvalósítása. Hol kezdődik a célok kialakulása, mi a legalapvetőbb akadály az emberekben, amiért nem valósítják meg a céljaikat?

- Konkrét terv a személyes képességek és lehetőségek maximális kiaknázásával. Majd: Hogyan lépjünk túl saját korlátainkon és miképp valósítsuk meg legmerészebb vágyainkat, céljainkat?

 

Eddigi előadásaink:

 

Eddig itthon és külföldön, több mint 10 000 embernek tartott Viktória és Gábor előadásokat a 10 fős privát, családias hangulatú összejöveteltől kezdve a 3000 fős rendezvényig. Ezek során Gábor és Viktória felváltva beszélnek, miközben képekkel és rövid videókkal színesítik az előadást. Válogatás az előadások után érkező visszaigazoló – gratuláló e-mailekből, sms-ekből:

 

„Egy olyan élmény bombát kaptam, amit nehéz elfelejteni, ám könnyen lehet belőle profitálni, és beilleszteni az életembe.”

 

„Akaraterő és célmegvalósítás, ha nem csak hétköznapi céljaid vannak.”

 

„Olyan tapasztalatokat, gondolatokat, meglátásokat vihettünk haza, amit civilizált világunkban szinte lehetetlen megtalálni és megélni.”

 

Nem könyvekből, vagy más előadóktól eltanult eszközök, hanem személyesen átélt, kipróbált és letesztelt meglátások, technikák.”

 

„… Ráadásul egy hagyományos motivációs előadástól eltérően mindez egy fantasztikusan izgalmas előadásban hangzik el, amelyhez a hitelességet és az izgalmat az óceán átevezés közben átélt hihetetlen kalandok és brutális viharok adják. – Maximálisan inspiráló!”

 

Referencia

 

Előadás fotók

Az Atlanti-óceán átkenuzása

Rakonczay Gábor az első magyar Atlanti-óceánt átevező páros férfi tagja, több ezer mérföld óceáni tapasztalattal és három óceánátkeléssel a háta mögött, ismét hajóba száll.

A világon elsőként és egyedül fog kenuval átkelni az Atlanti-óceánon egy speciális hajóval, amit a híres óceáni vitorlázó, Fa Nándor tervezett és épített.
Hírlevél feliratkozás