Könyvajánló

Tűzhangya

Erős motiváció az álmod megvalósításához!

Második kiadás! - A könyv megrendelhető! 

 

borító 

Két fiatal diák, Rakonczay Viktória és Rakonczay Gábor első magyar párosként átevezték az Atlanti-óceánt, saját tervezésű és építésű hajójukkal.

Az út előtt sosem eveztek, ám a hihetetlen kalandos és viharokkal tarkított 51 nap evezés után, átértek az óceán túloldalára, vegyes párosként világrekordot döntve.

Washingtonban a National Geographic Adventure, az év kalandja díjjal, vagyis a Best of 2008 Adventure-el ismerte el egyedülálló teljesítményüket. Londonban, Guinness World Records kitüntetést kaptak.

A Tűzhangya névre keresztelt óceáni evezős hajójuk tervezéséért itthon elnyerték a Magyar Formatervezési Díjat. A hajót Budapesten a Magyar Iparművészeti Múzeumban és Bécsben a Vienna Boat Show-n láthatta a nagyközönség.

 

 

A könyv erősen inspiráló hatású, magával ragadó és hiteles beszámoló az emberi akaraterőről, célmegvalósításról.

 

Olvasson bele!

Nagyításhoz katt ide!

 

„Ha Viktória és Gábor pár évtized múlva megkérdik egymástól/önmaguktól,

mi lett az álmaikból? - Lesz mit válaszolniuk.”

Fábry Sándor

 

„Viharos sebességgel eldöntötték a számukra fontos kérdéseket, építették a hajót, pörgött a szellemi felkészülés. Mindent felszippantottak, amiről érezték, hogy fontos, kizárták a pesszimista külvilágból érkező huhogást és mire kitavaszodott, avatták a Tűzhangyát.

Ilyen, aki menni akar.”

Fa Nándor

 

„Ami leginkább meglepett, az a hihetetlen elszántságuk volt, amellyel hozzáálltak az Atlanti-óceán átevezéséhez, miközben kezdetben nem volt egyetlen szponzoruk sem”

Kenneth F. Crutchlow

Ügyvezető igazgató

Nemzetközi Óceán Átevező Szövetség

 

„Ifjú Barátaim, sportemberi, de főleg emberi teljesítményetek előtt megemelem kalapom!”

Fa Nándor

 

Az év kalandja díj

National Geographic Adventure,

Washingtonban

 

Guinness World Records Díj

London

 

Magyar Formatervezési Díj

Budapest

 

„Nem kell hogy értelmet nyerjen a cél!

Csak élj!

Legyen társad úton a szenvedély!”

Kósa Erika, Brokernet cégcsoport – tulajdonos

 

„Ez a könyv megfogott! Nem csak a csodálatos történet, a gyönyörű természet, az olvasmányosság..., Az emberi tisztaság! Hiszem, hogy érdemes kiállni az álmainkért, hogy küzdeni kell értük. Minden nagy teljesítmény mögött tiszta hit áll. Az élményekért érdemes élni és dolgozni, hiszen sokkal többet adnak, mint bármiféle anyagi javak.

Ez egy olyan könyv, amit majd odaadok a kislányom kezébe!”

Béres Alexandra

 

„Ahogy olvastam a Tűzhangyát, teljesen magával ragadott. Az ebben a könyvben rejlő információkra minden magyarnak szüksége van!

Hitet, reményt és lelkesedést nyújt a mostani nehéz napokban.”

Pongor-Juhász Attila, Pongor Publishing Üzleti Könyvek alapító-ügyvezető

 

A könyv megrendelhető!

 

Az Atlanti-óceán átkenuzása

Rakonczay Gábor az első magyar Atlanti-óceánt átevező páros férfi tagja, több ezer mérföld óceáni tapasztalattal és három óceánátkeléssel a háta mögött, ismét hajóba száll.

A világon elsőként és egyedül fog kenuval átkelni az Atlanti-óceánon egy speciális hajóval, amit a híres óceáni vitorlázó, Fa Nándor tervezett és épített.
Hírlevél feliratkozás