Krízis és konfliktuskezelés

Az előadás témaköre: Konfliktus kezelés egyénileg és csapatban.

 

Mindenki került már nehéz helyzetbe, mindenkinek volt már nehéz időszaka, amikor kilátástalannak tűnt a helyzete, és nem látta a megoldást, a kifelé vezető utat.

Viktória és Gábor elsajátítottak egyfajta gondolkodásmódot, technikát, amit saját krízis helyzeteikben használnak, – amikben nem egyszer az életük volt a tét és a tökéletes magukra utaltságban kellett kezelniük a helyzetet – aminek köszönhetően mindig megtalálták a megoldást, sőt sikerült a hátrányokat előnnyé kovácsolniuk. Ezt a gondolkodásmódot és technikát adják át a Krízis előadáson, amelyet a mindennapi életben és távol a civilizációtól egyaránt sikeresen lehet alkalmazni.

Nem az a kérdés elesel-e, hanem hogy utána fel tudsz-e állni!

 

Eddigi előadásaink:

 

Eddig itthon és külföldön, több mint 10 000 embernek tartott Viktória és Gábor előadásokat a 10 fős privát, családias hangulatú összejöveteltől kezdve a 3000 fős rendezvényig. Ezek során Gábor és Viktória felváltva beszélnek, miközben képekkel és rövid videókkal színesítik az előadást. Válogatás az előadások után érkező visszaigazoló – gratuláló e-mailekből, sms-ekből:

 

„Egy olyan élmény bombát kaptam, amit nehéz elfelejteni, ám könnyen lehet belőle profitálni, és beilleszteni az életembe.”

 

„Akaraterő és célmegvalósítás, ha nem csak hétköznapi céljaid vannak.”

 

„Olyan tapasztalatokat, gondolatokat, meglátásokat vihettünk haza, amit civilizált világunkban szinte lehetetlen megtalálni és megélni.”

 

Nem könyvekből, vagy más előadóktól eltanult eszközök, hanem személyesen átélt, kipróbált és letesztelt meglátások, technikák.”

 

„… Ráadásul egy hagyományos motivációs előadástól eltérően mindez egy fantasztikusan izgalmas előadásban hangzik el, amelyhez a hitelességet és az izgalmat az óceán átevezés közben átélt hihetetlen kalandok és brutális viharok adják. – Maximálisan inspiráló!”

 

Referencia

 

Előadás fotók

 

Felkérés előadásra
Név:
E-mail cím:
Telefonszám:
Előadás típusa:
Tervezett időpont:
Tervezett létszám:
Egyéb üzenet:

Az Atlanti-óceán átkenuzása

Rakonczay Gábor az első magyar Atlanti-óceánt átevező páros férfi tagja, több ezer mérföld óceáni tapasztalattal és három óceánátkeléssel a háta mögött, ismét hajóba száll.

A világon elsőként és egyedül fog kenuval átkelni az Atlanti-óceánon egy speciális hajóval, amit a híres óceáni vitorlázó, Fa Nándor tervezett és épített.
Hírlevél feliratkozás